Cum se va numi bebelusul lui Meghan Markle si al printului Harry?

Dupa ce ne-au incantat in 2018 cu nunta anului, Meghan Markle si printul Harry al Angliei tin si acum prima pagina a publicatiilor internationale care titreaza despre mult asteptatul eveniment care va avea loc in viata lor.

Celebrul cuplu regal este in asteptarea primului lor copil, nasterea viitorului print al Marii Britanii fiind anuntata pentru sfarsitul lunii aprilie 2019.

Dupa cum este traditia cand este vorba de unul dintre bebelusii care urmeaza sa se nasca in familia regala a Marii Britanii, englezii si fanii din intreaga lume se intrec in aceasta perioada in a face pariuri despre care va fi numele viitorului bebelus.

Primul nume in topul pariurilor

Timp de cateva luni, primul nume in topul pariurilor facute de britanici a fost Diana, nume despre care se crede ca va fi ales de catre fericitii parinti in onoarea fostei printese a inimilor Diana – Printesa de Walles, mama printului Harry si soacra decedata a lui Meghan Markle.

Cu toate acestea, in ultima vreme un nou nume a inceput sa castige teren in topul pariurilor. Este vorba despre Elizabeth, numele actualei regine a Angliei, Elisabeta a II-a fiind bunica Printului Harry.

Un nume foarte popular

Aproape fiecare cuplu din familia regala a ales sa-si boteze copii de sex feminin cu numele reginei alegand insa acest nume ca al doilea sau al treilea nume (cunoscut fiind faptul ca membrii familiei regale au in general mai multe nume) si nu ca primul nume. De exemplu, chiar fiica reginei Printesa Anne se numeste Anne Elizabeth Alice Louise, in timp ce fiica ei (nepoata reginei) se numeste Zara Anne Elizabeth. Zara si sotul ei Mike Tindall au ales sa-si numeasca cea de-a doua fiica Lena Elizabeth.

Printul Andrew si Sarah, Ducesa de York si-au numit prima fiica Beatrice Elizabeth Mary, de asemenea fiica Printului Edward si a Contesei de Wessex poarta numele Louise Alice Elizabeth Mary.

Si nepotul reginei Peter Phillips si sotia sa Autumn au ales pentru cea de-a doua fiica a lor numele Isla Elizabeth, in timp ce Printul William si Kate Middleton au botezat-o pe Printesa Charlotte Elizabeth Diana.

Daca Meghan si Harry vor deveni parintii unui baietel, pariorii s-au gandit ca ar putea alege numele Charles, numele Printului de Wales, tatal lui Harry si mostenitorul tronului Angliei, Arthur sau James.

Numele de familie

Bebelusul lui Meghan Markle si al Printului Harry ar putea sa nu poarte nici macar acelasi nume de familie ca parintii sai.

Numele familiei regale a Marii Britanii este oficial Mountbatten-Windsor desi este foarte rar folosit, insa membrii mai tineri ai familiei sunt cunoscuti sub numele de familie aferent titlului tatalui lor.

De exemplu, Printul Harry este cunoscut sub numele de Printul Harry of Wales (acesta fiind titlul Printului Charles, tatal sau), iar la scoala in catalog era trecut ca fiind Harry Wales, desi Harry nici macar nu este numele sau adevarat, la nastere cel de-al doilea fiu al Printesei Diana fiind inregistrat in certificatul de nastere cu numele Henry.

Astfel, se poate banui ca noul print va purta numele de Sussex, titlul actual al tatalui sau fiind Ducele de Sussex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *