Cum arata sotia lui James Bond

Unul dintre cei mai sexy barbati din lume, celebrul actor Pierce Brosnan care l-a interpretat cu success pe agentul britanic James Bond, este casatorit de 18 ani cu o femeie care nu arata deloc asa cum te-ai astepta.

Keely Shaye Smith este femeia pe care Pierce Brosnan o numeste Dragostea mea (My love) intr-un mesaj emotionat pe care l-a publicat pe retelele de socializare de Valentine’s Day.
Desi nu se incadreaza deloc in tiparele vedetelor de la Hollywood avand o silueta pe care oricine o va numi cu siguranta durdulie, sotia lui James Bond ii inspira acestuia o dragoste si o pasiune pe care acesta nu se sfieste sa o arate de fiecare data cand se afiseaza impreuna in public sau prin mesaje publicate pe retelele de socializare.
„Are acea forta fara de care nu pot trai. Sunt neputincios atunci cand ma priveste”, a declarat celebrul actor despre femeia care i-a devenit sotie in 2001.
Aleasa inimii lui Pierce Brosnan a reusit sa-i vindece acestuia inima dupa ce actorul si-a pierdut prima sotie, pe Cassandra Harris, cea care a murit în 1991 la 43 de ani, de cancer ovarian.
Iubirea dintre cei doi sparge tiparele hollywodiene Pierce Brosnan dovedind ca este total lipsit de prejudecati in privinta siluetei sotiei sale acestia nesfiindu-se sa pozeze impreuna de fiecare data cand apar la evenimentele mondene. Totusi, sotia lui James Bond este o persoana retrasa si nu se da in vand dupa evenimentele glamuroase, preferand sa nu apara in public extrem de des.

Actorul de origine irlandeza a avut un destin destul de tragic inainte de a-si cunoaste actuala sotie, prima lui nevasta decedand din cauza cancerului ovarian, urmata dupa 20 de ani de fiica celor doi rapusa de aceeasi boala nemiloasa.
Povestind despre momentele prin care a trecut dupa decesul primei sotii si a fiicei lor, senzualul actor declara „Nu pot sa vad jumatatea plina a paharului. Cainele negru al melancoliei se afla cu mine, din cand in cand”.

Nici copilaria lui James Bond nu a fost una simpla si lipsita de greutati, deoarece tatal sau a parasit familia lor la scurt timp dupa ce Pierce a fost nascut. Totodata, mama sa a fost nevoita sa se mute la Londra pentru a-si gasi un loc de munca.
Actorul nu a avut parte de multa afectiune sau ingrijire din partea parintilor sai, el calatorind de la o ruda la alta, dupa care a stat la un internat, in timpul adolescentei sale. El povesteste ca nu a avut parte de conditii bune de viata.

Aparitia in viata lui a actualei sotii Keely Shaye Smith a insemnat un moment de cotitura in viata actorului care acum are o viata de familie frumoasa si implinita. Cei doi au impreuna doi copii Dylan si Paris.
Fostul James Bond si-a cunoscut sotia in 1994 pe vremea cand aceasta lucra ca si reporter la un post de televiziune. S-au intalnit la o petrecere unde ea i-a luat lui un interviu si atunci se pare ca s-ar fi aprins flacara. 7 ani mai tarziu, in 2001 cei doi s-au casatorit.
Chiar daca pe ecrane el de cele mai multe ori are roluri de barbat fatal relatia matrimoniala a lui Brosnan este una model iar actorul este este unul dintre cei mai devotati soti din cati exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *