Afla cele 3 zodii cu care te potrivesti – Rac, Leu, Fecioara

In astrologie, fiecare semn zodiacal are un element propriu (foc, apa, pamant sau aer), o abordare (cardinala, fixa sau mutabila) si o polaritate (masculina sau feminina). Pe baza acestor calitati se pot determina care sunt zodiile compatibile, care functioneaza bine impreuna si cele care au o chimie mai putin favorabila. Care sunt zodiile cu care te potrivesti perfect? Sa aflam!

Compatibilitati Rac

Scorpionii ofera un nivel de adancime emotionala care se potriveste cu propriul tau nivel de intimitate, ceea ce este foarte rar. Ambele semne zodiacale au „cochilii” tari si nu se deschid usor din cauza sensibilitatii lor. Relatia impartasita intre un Rac si un Scorpion este una dintre cele mai puternice conexiuni in zodiac. Ambii puneti increderea pe primul loc, astfel ca relatia dintre voi este de lunga durata!

Taurul este asociat deseori cu confort si lux, astfel incat, bineinteles, se potrivesc perfect cu latura ta grijulie. Acestia au o loialitate nelimitata fata de partenerii lor, iar acest lucru aduce un nivel de stabilitate relatiei. Taurii au, de asemenea, o parte ascunsa, romantica, pe care o indragiti imediat!

Fecioara, fie femei sau barbati, valorizeaza perfectiunea si o cauta in fiecare aspect al vietii, in special in relatiile lor. Vibratiile lor pamantesti sunt constante si va fac sa va simti sustinuti, dar ca semn miscator, Fecioara este capabila si sa se adapteze si sa se conformeze nevoilor voastre – lucruri pe care alte semne ale pamantului nu le pot face cu usurinta.

Compatibilitati Leu

Leii impartasesc cel mai bine natura flirtanta si mentalitatea „doar distractie, fara munca”. Ai voie sa fii tu insuti si sa faci ce vrei, deoarece Leul iti va urma, pur si simplu, conducerea. Exista o dorinta de iubire si de atentie pe care semnul rau trebuie sa-l indeplineasca in mod constant, iar acestia sunt mai mult decat dispusi sa preia aceasta provocare. Ambii ati aduce un pic de dramatism din cauza romantismului exacerbat, iar asta ar face relatia atat de distractiva! Leul este o sursa de atentie neclintita pentru tine, iar tu ai fi sursa lor de inspiratie neincetata.

Fecioarele ofera o doza sanatoasa de realism asupra vietii tale, de care ai nevoie, pentru ca ai tendinta de a renunta la responsabilitatile tale, dar cum Fecioarelor le pasa, ele te vor ajuta sa obtii lucrurile dorite. Te vor ajuta sa ai mai multa grija de tine, iar tu, in schimb, le vei oferi o sursa constanta de afectiune si recunostinta. Acestia se fastacesc sau devin rosii la fata cand le multumesti pentru munca lor, dar felul in care tu iti exprimi dragostea, ii va invata sa se relaxeze mai mult.

Berbecul este unic in capacitatea lui de a se potrivi cu spiritul tau de foc si pasiunea intrinseca pentru viata. Ambii sunteti plini de creativitate, inspiratie si motivatie, ceea ce va imbunatateste si mai mult pe toate planurile. Alaturi de acestia vei simti cu siguranta caldura in relatie, iar tot ce faci alaturi de acestia este exploziv. Iubirea unui Berbec (si iubirea de catre unul) este o experienta de neuitat!

Compatibilitati Fecioara

Zodia Rac este asemanatoare semnului tau zodiacal, in special modul in care acordati prioritate celor din jur. Semnul tau zodiacal te face mai practic, in timp ce Racul devine mai personal. In timp ce tu esti puternic si tensionat tot timpul, cel din zodia Rac te poate ajuta sa te relaxezi si sa te deconectezi de lumea reala pentru un minut. Din partea Racului vei simti o afectiune pe care o vei obtine cu greu din partea celorlalti.

Capricornul este un semn de pamant care reflecta valoarea muncii tale grele si care ia foarte serios relatiile. Pentru Capricorn, o relatie care merge bine este una de longevitate si care poate rezista oricaror conflicte. In combinatie, voi doi puteti fi fericiti impreuna fara drama! Ai timp sa lucrezi si la propriile obiective atunci cand esti cu un Capricorn, deoarece intotdeauna gasesti sprijin si incredere alaturi de el!

Taurul este un alt semn al pamantului plin de energie armonioasa. Semnele pamantului nu sunt, in general, cunoscute a fi adepte ale emotiilor, insa partea lor secreta si romantismul interior fara speranta aduc o multime de sentimente calde. Taurul este fiabil si niciodata nu va schimba brusc planurile. Din senzualitatea lor intrinseca face parte si latura fizica a relatiei, care este un bonus frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *