Evita sa te certi cu partenerul din aceste 5 motive prostesti

Cuplurile se confrunta adesea cu probleme uneori foarte serioase alteori isi gasesc motive prostesti de cearta. Unii chiar ajung sa se desparta din cauze absolut neserioase si triviale. Este important sa recunosti care sunt „bataliile” pe care merita sa le porti in cuplu si care sunt lucrurile pentru care sa nu-ti bati capul.

1. Hainele murdare

Poate ca tu esti genul care intotdeauna pune hainele murdare in cosul de rufe, iar el le lasa pe ale lui la marginea patului dupa ce se dezbraca. Sigur va veti certa pe tema asta zilnic daca nu veti stabili niste reguli clare. Fie alegi sa ignori hainele lui lasate acolo si le veti aduna doar in ziua in care spalati rufe, fie el va trebui sa accepte regula ta si sa le puna doar in cosul de rufe murdare.

2. La ce restaurant sa mergeti

Tu vrei sa iesiti la o pizza si el are pofta de un hamburger sau tu ai vrea o supa la restaurant si el coaste de porc la un bistro? Niciodata nu va puneti de acord unde sa mancati cand iesiti de la munca? Certurile acestea sunt frecvente in cuplu insa nu este nevoie sa lasati aceste dispute sa va submineze relatia. Puteti face un program sau o regula de cuplu care presupune sa faceti pe rand compromisuri si intr-o zi sa aleaga el si in alta tu.

3. Ce facem cu resturile din frigider

Majoritatea femeilor monitorizeaza mancarea din frigider si stiu cand trebuie sa arunce resturile ramase. Insa barbatii au tendintea sa creada ca daca e tinuta la rece mancarea poate rezista la nesfarsit. Nu va mai certati pe tema asta pentru ca nu-l vei face sa inteleaga. Pur si simplu urmati-va fiecare propria regula. Fie barbati, fie femei daca simtiti nevoia sa aruncati resturile din frigider faceti-o, iar partenerul poate sa ignore total acest aspect al vietii domestice.

4. Temperatura din casa

Este un motiv de cearta foarte frecvent in toate locuintele cuplurilor din intreaga lume. Barbatii prefera sa le fie racoare iar femeile sunt mai friguroase. Sau uneori se intampla invers, insa adesea partenerii se cearta din acest motiv. Puteti alege sa faceti un compromis si cel caruia ii e prea cald sa stea mai mult intr-o camera cu aer conditionat sau cel mai friguros sa se imbrace mai gros.

5. Pozitia hartiei igienice

Suna amuzant nu-i asa? Dar adevarul este ca modul in care e asezata hartia igienica pe suportul de la baie poate genera discutii aprinse. Lui ii place sa fie cu partea de care tragi spre perete iar tie inspre exterior. Defapt e un motiv prostesc pentru o cearta insa micile tabieturi ale fiecarui om pot sa te scoata din sarite si sa submineze cu adevarat un cuplu. Mai bine scoateti hartia de pe suport de tot si lasati-o in alta parte ca sa nu fie nici ca el nici ca tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *