9 idei originale pentru o intalnire interesanta

O lista cu idei originale pentru o intalnire care nu include doar „intalnire la un pahar de vin rosu”.
Da, poate fi implicat si alcoolul, dar nu in totalitate!

1. Du-te la un bar cu jocuri de societate

Indiferent daca esti competitiv sau nu, jocurile de societate sunt o modalitate de a-ti dezvalui personalitatea. Joci Scrabble? Daca partenerul nu are experienta cu acest joc, tie iti revine „obligatia” de a-l invata cuvinte sau fraze cheie. In plus, nu trebuie sa te rezumi la un singur joc – ar fi distractiv sa incercati mai multe.

2. Faceti ceva impreuna

Orice lucru , de la un curs de gatit unde pregatiti impreuna o masa, sau daca mergeti la un atelier de olarit, poate fi o activitate interesanta. Puteti forma o echipa si, astfel, duceti impreuna un lucru pana la capat sau puteti sa incercati versiuni diferite pentru a condimenta putin activitatea. Puteti flirta si prin tachinarea partenerului sau printr-o discutie interesanta.

3. Mergeti impreuna la cumparaturi

Va puteti plimba impreuna la cumparaturi fara sa vreun scop sau un obiectiv anume in minte. Aceasta activitate este cea mai lejera activitate la care te poti gandi deoarece nu pune presiune pe niciunul dintre voi, astfel ca te poti indeparta usor de o conversatie anume si, in acelasi timp, iti permite sa cunosti gusturile si interesele partenerului, intr-un mod natural.

4. Du-te la un bar cu jocuri electronice sau video

Jocuri precum Pinball sau PacMan pot fi foarte distractive si pot crea o conexiune intre parteneri intrucat ele conduc in mod natural catre o conversatie. In plus, o competitie jucausa nu a ranit niciodata pe nimeni, nu? De asemenea, asta e o modalitate rapida de a afla ce fel de persoana e partenerul tau de viata, daca este genul care se enerveaza repede sau care se ia prea mult in serios.

5. Incercati o librarie cu o cafenea draguta

Ar fi o idee minunata doar sa stati si sa va bucurati de prezenta partenerului la o cafea, dar si o sansa perfecta de a vedea ce fel de carti va plac. Cartile pot fi puncte de plecare concrete intr-o conversatie.
Daca afli ca citeste carti de proasta calitate, o poti lua la fuga!

6. Du-te la o expozitie de arta sau muzeu

Bine, o intalnire la muzeu ti se poate parea o „intalnire” de grad mai avansat, dar multi oameni aleg aceasta optiune pentru „prima intalnire”. Multe galerii au, de exemplu, degustari de vin o data pe saptamana, ceea ce inseamna ca puteti socializa pe indelete in fata unor tablouri abstracte. Ar fi un bonus daca aceste galerii au si expozitii amenajate pe terasa, nu?

7. Mergeti la un bar cu muzica live

Nu trebuie neaparat sa alegi un bar cu un anumit tip muzical, orice gen muzical functioneaza, deoarece, fata de un concert de 2 ore, iti ofera un cadru mai intim si, spre deosebire de un bar obisnuit, ofera un potential mai romantic si interesant. Trebuie doar sa te asiguri ca va puteti auzi unul pe celalalt!

8. Vizitati o zona turistica din zona voastra

Fiecare oras are o zona turistica si artistica, pe care e posibil sa o fi ratat-o in copilarie. Daca nu ati vizitat anumite locuri, ar fi dragut sa nu ratati aceasta sansa de a va plimba impreuna. Gasiti un lucru pe care il aveti in comun si explorati-l!

9. Vizitati un parc de caini sau o gradina zoologica

Acest lucru este chiar bun si pentru suflet, si, sa fim seriosi, daca nu aveti chimie uitandu-va la catelusi adorabili.. nu veti avea vreodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *