8 semne ca este interesat de tine

Se presupune ca femeile au fost create in asa mod incat sunt greu de inteles, dar la fel se poate spune si in zilele noastre despre barbatul modern. Exista indicii despre comunicarea verbala si non-verbala, iar mai jos iti sunt prezentate unele dintre ele:

Contactul vizual

Un barbat care este interesat de tine te va privi intotdeauna mai mult decat o face de obicei! Iti va mentine privirea mai mult decat in mod normal, iar o privire intensa sau distrasa poate insemna foarte multe, de la o personalitate timida pana la disconfort sau chiar dezinteres. De exemplu, daca un strain intr-un bar isi arunca ochii la tine dar atunci cand il priveste si tu isi muta privirea, asta poate insemna ca este interesat de tine intr-un mod secret dar ca probabil isi va aduna curajul de a face prima miscare.

Iti zambeste

Daca acel contact vizual intens este insotit si de un zambet, este cert ca acest barbat te place. Se poate observa cu usurinta un zambet natural si sincer, un zambet senin care nu este incordat si, cel mai important, un zambet care ajunge pana la ochi. Daca iti zambeste cu ochii, este clar, te place! Pe de alta parte, daca iti zambeste pe jumatate, poate inseamna ca tipul cauta doar o aventura, fara niciun atasament!

Pozitia corpului

Daca observi ca directia umerilor si a pieptului sunt usor inclinate catre tine asta indica cu certitudine ca esti obiectul principal al interesului acestuia. Acest lucru se datoreaza faptului ca partea superioara a corpului este locul intregii energii active, iar aceasta directie semnaleaza ca ceva ii retine interesul.

Spune lucruri frumoase despre tine

Daca un barbat te complimenteaza frecvent, asta inseamna ca aprecierea lui este evidenta. Acest flux de complimente tradeaza interesul lui romantic, iar aceasta este modalitatea lui de a spune ca te place si ca ar vrea sa duca relatia mai departe.

Reversul este adevarat, de asemenea

Daca un barbat incearca sa spuna lucruri bune despre sine cu siguranta incearca sa te impresioneze! Este foarte posibil la un moment dat sa te plictiseasca, dar gandeste-te ca aceasta este modalitatea unui barbat de a incerca sa faca o impresie buna in fata femeii! 

Tine legatura cu tine

Un barbat care te suna des si iti trimite mesaje denota ca este interesat de tine. Poate doar testeaza apele inainte sa faca primul pas cu adevarat sau poate doar ii face imensa placere sa vorbeasca cu tine, dar oricare ar fi motivul, dorinta de comunicare este o dovada infailibila a interesului. De asemenea, daca situatia este inversa si barbatul nu iti returneaza apelurile sau „uita” sa iti raspunda la mesaje – cu siguranta interesul lui este inexistent.

Initiaza intalniri

Gaseste un barbat care gaseste scuze pentru a petrece cat mai mult timp cu tine. Daca face asta, ii place sa fie alaturi de tine. O exceptie poate fi barbatul puternic dar tacut, care se poate se poate impotrivi in mod constient sa te atinga deoarece poate fi nesigur de interesul si angajamentul tau.

Vrea sa te cunoasca mai bine

Un barbat interesat de tine intotdeauna va fi curios cu privire la hobby-urile, munca si prietenii tai. Iti va pune intrebari mereu si va asculta activ tot ce spui!

Dar totusi, daca la un moment dat se incordeaza asta inseamna ca este posibil sa fie plictisit, dar este politicos si nu arata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *