6 semne care-ti spun ca e gata sa te ceara de nevasta

Orice cerere in casatorie este un moment romantic in viata unui cuplu, sau cel putin, asa ne-am dori sa fie nu? Exista emotie, sentimente si romantism intr-o cerere in casatorie si femeile mai ales, viseaza inca de mici la acest moment.
Daca esti intr-o relatie serioasa cu un barbat si te intrebi daca nu cumva se apropie acest moment magic si pentru voi doi, iata cateva semne la care sa fii atenta.

1. Ati vorbit recent despre casatorie

Poti sa fii sigura ca daca un barbat a ajuns sa vorbeasca despre casnicie, inseamna ca se gandeste intens la acest subiect, altfel acesta fiind un subiect pe care ei in general il evita.
Nu este obisnuit pentru un barbat sa discute despre casatorie daca nu se gandeste el insusi serios sa intre intr-o relatie matrimoniala.

2. Faceti planuri de viitor

Partenerul tau vorbeste adesea despre planurile voastre comune, despre a cumpara o casa impreuna sau te intreaba cum ai dori sa-i cheme pe copiii vostri?
Astfel de lucruri sunt discutate de barbati cu partenera lor doar daca intentioneaza la modul cel mai serios sa intemeieze o familie alaturi de ea.

3. Nu se mai teme sa-si asume angajamente

La inceputurile relatiei voastre, cand era vorba sa-si ia un angajament privind viitorul vostru comun, sa faca promisiuni pe termen lung sau sa-si asume orice forma de implicare in cuplu care presupunea ceva serios, partenerul tau se speria?
Atunci era cu siguranta inca un burlac convins, era hotarat doar sa se distreze si sa se simta bine alaturi de tine. Daca in ultima vreme lucrurile s-au schimbat in aceasta privinta si a inceput sa-si asume tot mai des rolul de viitor cap al familiei, foloseste tot mai des expresii de genul „vom face”, „noi vom merge”, „noi doi o sa…”, etc. este un semn clar ca este pe punctul de a face relatia voastra sa devina ceva mai serios.

4. Este atent la mainile si inelele tale

Cand un barbat chiar se gandeste sa-ti cumpere un inel de logodna va incepe sa studieze ce porti, se intreaba ce marime ar trebui sa aiba inelul, si incepe sa iti puna intrebari privind tipul de inel pe care ti-ai dori sa-l primesti.
S-ar putea chiar sa-l surprinzi proband inele tale pe propriile sale degete. In general, barbatii fac asta cand vor sa mearga sa cumpere un inel de logodna si vor sa nimereasca masura potrivita fara a da nimic de banuit. O alta varianta la care apeleaza este sa-ti „imprumute” unul dintre inele pentru a merge cu el la magazin pe post de inel de proba.

5. Insista sa-i cunosti familia

Daca pana acum doar vorbeati despre familia lui dar nu i-ai cunoscut niciodata parintii sau celelalte rude apropiate (frati, surori), si dintr-o data te trezesti ca vrea sa petreceti sarbatorile la ai lui, e un semn clar ca treaba devine serioasa intre voi.
Nu sta in firea barbatilor sa prezinte parintilor orice femeie cu care are o relatie, dar daca tu esti cea pe care a dus-o la mama si la tata, se prea poate sa incerce sa obtina binecuvantarea lor inainte de a te cere de sotie.

6. S-ar putea sa te intrebe cum ti-ai dori sa fii ceruta

Uneori, barbatii care sunt gata sa isi ceara partenera de sotie incearca sa le traga de limba pentru a afla care ar fi cele mai intime dorinte ale lor si cum au visat ca vor fi cerute in casatorie. Isi doreste ca acesta sa fie un eveniment special de care sa va amintiti peste ani cu placere si despre care sa le povestiti nepotilor asa ca se va da peste cap pentru a afla cum ar putea sa te impresioneze cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *