Pentru ca nu am vrut sa ma lungesc foarte tare in postarea anterioara, voi detalia acum utilizarile uleiului monoi de Tahiti iningrijirea personala.Ingrijirea pieliiMonoi de Tahiti combina hidratarea intensa oferita de uleiul de cocos cu mirosul exotic al florii de tiare dar si cu proprietatile acesteia, in special de calmare a pielii iritate. Astfel, poate fi folosit pentru hidratarea (si parfumarea) pielii corpului, in special a zonelor foarte uscate, ca ulei de masaj pentru relaxarea muschilor tensionati, ca tratament pentru pielea mainilor si picioarelor (aplicati din belsug ulei si apoi acoperiti cu manusi si sosete:D), in manichiura pentru inmuierea cuticulelor, pentru calmarea pielii iritate, arse de soare dupa plaja, a diferitelor afectiuni dermatologice (in special eczeme si psoriazis)…plus ca toate acestea sunt insotite si de un miros fantastic:)Aplicat pe piele, monoi de Tahiti se absoarbe usor si protejeaza pielea de deshidratare si de agresiunea factorilor externi, prevenind in acest fel si imbatarnirea prematura a pielii

Jovis Homemade Beauty: Monoi de Tahiti in cosmetica
Sursa: 
Jovis Homemade Beauty: Monoi de Tahiti in cosmetica

Alte posturi de interes